Extreme-Rib 4.85 Sport

Extreme-Rib 4.85 Sport

4.85 Sport EXTREME RIB

Το extreme 4.85 με πλάτος 2,20 έχει μαζεμένες διαστάσεις για να μπορεί να ρυμουλκηθεί από κάθε αυτοκίνητο μικρού κυβισμού.

Έχει αρκετό μήκος αλλά και γάστρα με πολύ βαθύ V  (είσοδος πλώρης 54ο και deadrise 26o) που του εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο απόσβεσης για την κατηγορία του.
Δέχεται κινητήρες έως 90 ίππων έχει πλήρη εξοπλισμό(ρεζερβουάρ βινιλιστερικό 100 λίτρων)καθώς και πολυεστερική δελφινιέρα η οποία δέχεται ηλεκτρικό εργάτη άγκυρας η ηλεκτρική άγκυρα ψαρέματος.
 
Το εσωτερικό του είναι και αυτό από τα πιό ευρύχωρα της κατηγορίας και περιλαμβάνει ένα γωνιακό ταμπούκι στην πλώρη με δύο αποθηκευτικούς χώρους, ανεξάρτητο στρίτσο για την άγκυρα και κονσόλα με κάθισμα στο εμπρός μέρος.
 
Κάτω από τον διπλό καναπέ της πρύμνης ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγάλος, ενώ δύο ανεξάρτητοι χώροι με καπάκια πρόσβασης σχηματίζονται δεξιά και αριστερά της λεκάνης του κινητήρα.
 
Η πλεύση του 4.85 διακρίνεται για την πολύ καλή της απόσβεση με την μαχαιρωτή πλώρη να κόβει αθόρυβα το κύμα δίνοντας αίσθηση της μαλακής πλεύσης.
Είναι πολύ φιλικό στους ελιγμούς χωρίς απρόβλεπτες αντιδράσεις και με λογικές κλίσεις στις στροφές.
Η κατανάλωσή του επίσης δύσκολα θα ξεπεράσει το 0.6-0.7 λίτρο ανα μίλι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Extreme-Rib 4.85 Sport
Ολικό μήκος (μ.)
4.85
Ολικό Πλάτος (μ.)
2.20
Εσωτερικό μήκος (μ.)
4.00
Εσωτερικό Πλάτος (μ.)
1.20
Διάμετρος αεροθαλάμων (μ.)
0.38 - 0.44
Αριθμός Αεροθαλάμων
4
Γάστρα και ντεκ
GRP
Υλικό αεροθαλάμων
Η/Ν
Μέγιστη Ισχύς
90hp
Βάρος (κιλά)
340
Άτομα
6
Μέγιστη Πίεση Αεροθαλάμων (bar)
2.4
Είσοδος Πλώρης
54
Deadrise στο transom
26
Κατηγορία
C
Ρεζερβουάρ καυσίμου
100 λίτρα

Εμπιστευτείτε μας

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την κρουαζιέρα σας. Ζητήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Αφήστε μια απάντηση