Extreme Rib 3.90

Extreme Rib 3.90

To Extreme Rib 3.90 είναι πραγματικα ολοκληρωμένο σκάφος. 

Στο ντεκ διατηρείται η διάταξη των μεγαλύτερων, μόνο που μικραίνουν τα μεγέθη και προσαρζμόζονται στον μικρότερο χώρο. Η μικρή κονσόλα τοποθετείται στην δεξιά πλευρά αφήνοντας διάδρομο αριστερά, και διαθέτει αρκετό χώρο για τα απαραίτητα όργανα ελέγχου, αλλά και ένα μόνο κάθισμα εμπρός με στεγανό χώρο απο κάτω.

Ο εξοπλισμός του ντεκ συμπληρώνεται με τον πρυμναίο καναπέ που μπορεί να δεχθεί δύο άτομα και να χωρέσει απο κάτω τα ρεζερβουάρ.

Στη θάλασσα, το μικρό σκάφος έχει πολύ καλή στατιστική ευστάθεια και επιτρέπει την άνετη μετακίνηση στο ντεκ του, πράγμα πολύ σημαντικό σε αυτήν την κατηγορία.

Με μια τετράχρονη εξωλέμβια 40HP (που αποτελεί και την μεγαλύτερη επιλογή), το σκάφος πλανάρει αστραπιαία, με αντίστοιχο (σύντομο) σήκωμα της πλώρης. Στις υψηλές ταχύτητες η ευστάθεια είναι πολύ καλή (το σκάφος ξεπερνά τους 35 κόμβους τελικής), ενώ εξίσου καλή είναι και η κατευθυντικότητά του.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

3.90
Ολικό μήκος (μ.)
3.95
Ολικό Πλάτος (μ.)
1.85
Εσωτερικό μήκος (μ.)
3.05
Εσωτερικό Πλάτος (μ.)
0.95
Διάμετρος αεροθαλάμων (μ.)
0.40 - 0.43
Αριθμός Αεροθαλάμων
3
Γάστρα και ντεκ
GRP
Υλικό αεροθαλάμων
Η/Ν
Μέγιστη Ισχύς (Hp)
40
Βάρος (κιλά)
120
Άτομα
4
Μέγιστη Πίεση Αεροθαλάμων (bar)
2.4
Είσοδος Πλώρης
52
Deadrise στο transom
23

Εμπιστευτείτε μας

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την κρουαζιέρα σας. Ζητήστε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Αφήστε μια απάντηση